Bine ai venit! Acesta este formularul de inscriere pentru atelierul dedicat economiei circulare din cadrul consolid8 Festival. Se va desfasura pe 23 septembrie 2023, de la ora 10.00 la 13.00, la Teatrul Sica Alexandrescu din Brasov.


Participarea este gratuita, insa este necesara inscrierea prealabila! Te rugam sa parcurgi informatiile si sa completezi campurile de mai jos.


Atelierul contine doua componente:

  • transformarea uleiului uzat in lumanari parfumate - Aceasta experienta practica si educativa - facilitata de OilRight - va va arata cum puteti da o noua viata unui produs care de cele mai multe ori este considerat deseu. La finalul atelierului, veti pleca acasa cu propriile lumanari parfumate care va vor incanta simturile.
  • transformarea textilelor uzate in sacose/saculeti - Sub ghidajul atent al echipei ONE.shirt, veti transforma in accesorii practice textile care ar putea ajunge deseuri. Veti invata, astfel, cum puteti da o viata noua unor obiecte vestimentare pe care nu le mai purtati.


Copiii sunt bineveniti! De altfel, incurajam participarea parinti-copii, atelierele fiind kid-friendly si gandite sa ofere o experienta interactiva de invatare in familie.


Nume si prenume:
0/250
Date de contact (e-mail si telefon)
0/250
Cate persoane veti participa?
0/50
Consimtamant date cu caracter personal
Informare fotografii