Dragă comunitate,


La final de aprilie vom lansa noua platformă fonduri-structurale.ro, un agregator al tuturor finanțărilor publice naționale și europene (fonduri structurale și finanțările direct de la Comisie) și finanțări private, bazat pe inteligență artificială.


Practic, fonduri-structurale.ro te va ajuta:

 

  • Să ai acces la toate finanțările.
  • Să nu pierzi timp navigând pe zeci de pagini, să fii mereu informat, să ai o trasabilitate clară pe finanțarea care te interesează.
  • Să identifici în câteva secunde toate oportunitățile de finanțare în pregătire, în consultare sau lansate. 
  • Să găsești finanțarea potrivită pentru tine, interogând asistentul bazat pe AI. Să salvezi în dashboard-ul tău personalizat finanțările care te interesează, sinteza acestora și să revii la aceste informații ori de câte ori e necesar sau ori de câte ori apar modificări sau informații noi.
  • Odată identificată finanțarea/finanțările potrivite să fii permanent la curent cu toate modificările apărute printr-un sistem de alerte.

 

Până la momentul lansării oficiale, 100 dintre voi vor avea acces la platformă în baza unui abonament free trial (în săptămâna 25 martie – 01 aprilie).


Dacă vreți să ne sprijiniți în acest proces (testare plus transmitere feedback) vă rugăm să vă înscrieți completând formularul de mai jos. Doar 100 dintre cei care se înscriu vor intra în programul de testare și vor beneficia apoi de 3 luni abonament gratuit la noul asistent fonduri-structurale.ro.

 

Cu prietenie

Echipa fonduri-structurale.ro

Înscriere

* Numele tău:
0/250
* Organizația ta:
0/250
* Adresa ta de email (Cei 100 de beneficiari ai abonamentului free trial selectați vor primi datele de acces pentru noua platformă pe email până pe 24 martie)
0/250
* Cât timp/lună petreci căutând finanțări (consultând mai multe surse de informare)? Te rugăm estimează un număr de ore lunar.
0/250
* Legat de finanțările naționale și europene, care este principala problemă cu care te confrunți în identificarea și clarificarea liniilor de finanțare care se potrivesc organizației tale/clienților tăi?
0/250

În ce măsură cunoști finanțările: 

* Fonduri europene gestionate la nivel național
Nivel minim
Nivel maxim
* Finanțări din bugetul național
Nivel minim
Nivel maxim
* Finanțările direct de la Comisia Europeană
Nivel minim
Nivel maxim
* Finanțări private
Nivel minim
Nivel maxim
* Finanțări bancare
Nivel minim
Nivel maxim
* Ai cont pe fonduri-structurale.ro?
* Ești abonat la newsletterul fonduri-structurale.ro?
* Ai folosit până acum produse bazate pe inteligență artificială (chatGPT, Bard/Gemini etc.)?

Prin completarea și transmiterea acestui chestionar, ne dai acordul tău pentru a-ți folosi datele personale menționate mai sus în scopul realizării testelor în cadrul fonduri-structurale.ro.